________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/07/2015

Η ΣΗΛΥΒΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΟΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ (ΦΩΤΟ)


Αύριο Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, στην Σηλυβρία, γενέτειρα του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως, θα τελεσθεί επί τη μνήμη του Αγίου (9 Νοεμβρίου), τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου και συλλειτουργούντων του Μητροπολίτου Κυδωνιών κ. Αθηναγόρου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Φιλομηλίου κ. Ηλία. 
Η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί σε χώρο επί της Ακροπόλεως Καλέ της Σηλυβρίας (απ' όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιεύουμε εδώ). 
Ήδη έχουν φθάσει στην Σηλυβρία δεκάδες όμιλοι προσκυνητών από την Ελλάδα - κυρίως -  και την Κωνσταντινούπολη, και αναμένεται ότι ο αριθμός των προσκυνητών θα ξεπεράσει τα 1.100 άτομα. Αξίζει να σημειωθεί η σημαντική συμβολή του Δήμου Σηλυβρίας στην άρτια διοργάνωση του λειτουργικού αυτού γεγονότος.

Ο Τούρκος Δήμαρχος της Σηλυβρίας υποδέχεται θερμά τον Μητροπολίτη Σηλυβρίας Μάξιμο
και όμιλο προσκυνητών από την Ελλάδα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails