________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


11/02/2015

ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΣΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ (ΦΩΤΟ)

φωτογραφίες: Θεολογική Σχολή Χάλκης

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος, Ηγούμενος της Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, εόρτασε σήμερα τα ονομαστήριά του, επί τη μνήμη του αγίου μάρτυρος Ελπιδηφόρου και των συν αυτώ. 
Χοροστάτησε χθες το απόγευμα στην Ακολουθία του Εσπερινού, στο καθολικό της Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, και σήμερα το πρωί τέλεσε μόνος του την Θεία Λειτουργία. 
Στη συνέχεια δέχθηκε τις ευχές των πατέρων της Μονής και άλλων κληρικών, καθώς και πιστών. 


1 σχόλιο:

  1. Αρχιμ. Ιωακείμ Οικονομίκος. Ιεροκήρυξ Ι. Μ. Κίτρους.3 Νοεμβρίου 2015 στις 12:13 μ.μ.

    Στον καλό φίλο και καταξιωμένο Ιεράρχη της Μητρός Εκκλησίας Μητροπολίτη Προύσης κύριο Ελπιδοφόρο, εύχομαι χρόνια πολλά, καλά, ευλογημένα και χαριτωμένα. Ο Θεός Σεβασμιώτατε, να σας ευλογεί και να σας αγιάζει, ώστε να συνεχίζετε το υψηλό και ευθυνοφόρο έργο σας, στην Ιερά, Πατριαρχική, και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Τριάδος Χάλκης. Να χαίρεστε τα πνευματικά σας παιδιά και να αξιωθείτε μαζί με τον Πατριάρχη μας κύριο Βαρθολομαίο να δείτε την Θεολογική Σχολή και πάλι σε λειτουργία. Πολλά και ευλογημένα τα έτη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails