________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/21/2014

ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΜΕ ΙΜΒΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Το απόγευμα της Τρίτης 17-6-2014 ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψής του στην Αθήνα, μετέβη στο Κολλέγιο Αθηνών και τίμησε με την παρουσία του την προβολή της ταινίας «Τότε οι νεκροί πεθαίνουνε, όταν τους λησμονάνε» με θέμα το Ρωμαίικο Κοιμητήριο Σισλί της Κωνσταντινούπολης. 
Τον Πατριάρχη είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και πολλοί συμπατριώτες του Ίμβριοι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων και οι γονείς που ετοιμάζονται να μετεγκατασταθούν στην Ίμβρο με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς και μερικοί από τους νέους μαθητές, στους οποίους ο Παναγιώτατος ευχήθηκε "καλή αντάμωση" στην πατρίδα.


Με τον Ίμβριο πιανίστα Χρήστο Καραβασίλη
Στις 17 Μαϊου στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, έδωσε ρεσιτάλ ο νεαρός ταλαντούχος πιανίστας Χρήστος Καραβασίλης, ίμβριος την καταγωγή. Μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη, ο οποίος συναντήθηκε για λίγο στην Αθήνα με τον νεαρό καλλιτέχνη και του έδωσε κι από κοντά την ευλογία του. Ο Χρήστος, που συνοδευόταν από τον πατέρα του καθηγητή Δημήτρη Καραβασίλη, ευχαρίστησε θερμά τον Πατριάρχη και του παρέδωσε υλικό από το ρεσιτάλ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails