________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/11/2013

Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Αισθανόμαστε ασφαλείς»


Αδριανούπολη, του Νικόλαου Μαγγίνα 
Την απόλυτη εμπιστοσύνη του πρωτίστως στον Θεό, αλλά και στις δυνάμεις ασφαλείας του κράτους, το οποίο μεριμνά νυχθημερόν για την ασφάλειά του εξέφρασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. 
Ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας ένα 24ωρο μετά την δημοσιοποίηση πληροφοριών στον Τύπο περί ενδεχόμενης νέας απόπειρας κατά της ζωής του συνεχίζει κανονικά χωρίς παρέκκλιση ή τροποποίηση το καθημερινό του πρόγραμμα. Σε αυτό περιλαμβάνονταν σήμερα επίσκεψη στην Αδριανούπολη. «Εμπιστευόμεθα πρωτίστως στον Θεό την προστασία μας και ύστερα στις δυνάμεις ασφαλείας του κράτους, οι οποίες λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα. Γι’αυτό και δεν φοβούμεθα» ανέφερε χαρακτηριστικά. 
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης δήλωσε εμφαντικά ότι δεν πτοείται από τις πληροφορίες που φέρουν οργανώσεις να επεξεργάζονταν σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών σε βάρος του, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμά, χωρίς αλλαγές. 
 «Δεν ανησυχούμεν και δεν πτοούμεθα, αλλά συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας χωρίς να το αλλάζουμε. Βλέπετε ότι σήμερα ήλθαμε στη Μακρά Γέφυρα και θα συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε το καθημερινό μας πρόγραμμα όπως είναι προκαθορισμένο, χωρίς να το τροποποιούμε, χωρίς παρέκκλιση. Αισθανόμαστε ασφαλείς. Είμαστε σε καλά χέρια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails