________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


9/29/2012

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ


Ρεπορτάζ-φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας 
Το ενδιαφέρον και τη στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέφρασε ο βουλευτής και Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μανόλης Κεφαλογιάννης κατά τη συνάντησή του με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι. Στη συνάντηση παρίστατο και ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ. 
Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή του για την επίσκεψη επισημαίνοντας ότι το γεγονός της συμμετοχής της Νέας Δημοκρατίας στο συνέδριο Κυβερνώντος Κόμματος της Τουρκίας, του Α.Κ.Ρ., καλλιεργεί θετικό κλίμα μεταξύ των δύο χωρών και λαών. 


Σε δήλωσή του ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε: 
«Επισκέφτηκα σήμερα τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον Πατριάρχη του Γένους, έναν άνθρωπο με σημαντική προσφορά σε όλα τα επίπεδα. Είναι ξακουστός στα πέρατα της οικουμένης. Έναν άνθρωπο που με τις προσευχές του και με την αγάπη του βοηθάει και την Ελλάδα στις περιόδους που διανύουμε σήμερα. Είναι ανάγκη και υποχρέωση η επίσκεψη αυτή. Μας γεμίζει δύναμη, μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε στις δύσκολες ώρες που περνάει σήμερα η πατρίδα μας.» 
Να σημειωθεί ότι ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Α.Κ.Ρ., το οποίο ξεκινάει αύριο τις εργασίες του στην Άγκυρα, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails