________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


9/22/2011

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

Ρεπορτάζ - φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας

Ρωσσική αντιπροσωπεία με επί κεφαλής τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ρωσσίας και Πρόεδρο της Ρωσσικής Αυτοκρατορικής Παλαιστίνιας Εταιρείας SergeyVadimovich Stepashin, επισκέφθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι.  
Ο Ρώσσος επίσημος εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του που βρίσκεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και που συναντήθηκε με τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας. Επίσης υπογράμμισε το γεγονός ότι ως ρωσσικό γένος παρέλαβαν την Ορθόδοξη πίστη τους από την βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη. Ακόμη διατύπωσε την ευχή να αυξάνονται οι ρώσσοι ορθόδοξοι προσκυνητές που επισκέπτονται τα ιερά σεβάσματα της Πόλης και της Μικράς Ασίας, πάντα σε αγαστή συνεργασία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις αγαθές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ του Οικουμενικού Πατριάρχου και του Πατριάρχου Μόσχας.
Το Ρώσσο Πρόεδρο συνόδευαν ο Πρέσβυς της Ρωσσίας στην Άγκυρα και ο Ρώσσος Γενικός Πρόξενος στην Πόλη κάθως και συνεργάτες τους. Στη συνάντηση παρέστη ο Μ. Ιεροκήρυξ Βησσαρίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails