________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


5/10/2011

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

Ρεπορτάζ - φωτογραφίες: Νικόλαος Μαγγίνας

Τον σεβασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Κυπριακού λαού προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέφρασε κατα την αποψινή επίσκεψή του στο Φανάρι ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Μάρκος Κυπριανού.

Κατά την εγκάρδια συνάντηση που είχε με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, παρουσία και του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου, τον ενημέρωσε για διάφορα θέματα που αφορούν στην πορεία της Κύπρου και ζήτησε να πληροφορηθεί για ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο και την Ομογένεια της Πόλης.


Ο Υπουργός έγινε δεκτός στο Πατριαρχείο από τους κληρικούς της Πατριαρχικής Αυλής και προσκύνησε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου όπου και ξεναγήθηκε. Τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου συνόδευαν, ο Πρέσβυς Ανδρέας Κακουρής, διευθυντής του Γραφείου του, διπλωματικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες της Κύπρου.

Ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη με την ευκαιρία της διοργανώσεως από τον Ο.Η.Ε. Συνεδρίου για τις αναπτυσσόμενες χώρες, και επίσης με αφορμή την Συνεδρίαση της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails