________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


8/14/2010

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Ρεπορτάζ - φωτό: Νικόλαος Μαγγίνας
Tη διαβεβαίωση ότι θα υπηρετήσει αδιακρίτως όλους τους κατοίκους της περιφέρειάς του έδωσε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο νέος Νομάρχης της Πόλης Χουσείν Αβνί Μουτλού, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο Νομαρχιακό Μέγαρο.
Ο Πατριάρχης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Νομάρχη προκειμένου να εκφράσει τις ευχές του για επιτυχία στο έργο του με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.
Ταυτόχρονα μετέφερε τις ευχές τόσο του Πατριαρχείου όσο και της Ομογένειας της Πόλης για καρποφόρο θητεία. Εξέφρασε δε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Κυβέρνηση δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ζητήματα των μειονοτήτων, στα οποία έγιναν σημαντικά βήματα παρότι βέβαια, όπως είπε, παραμένουν αρκετά ακόμα των οποίων εκκρεμεί η επίλυση.
Από την πλευρά του ο Νομάρχης επισήμανε το γεγονός ότι ο Πατριάρχης, παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν, αναφέρεται πάντοτε στα θετικά βήματα της Κυβέρνησης, πράγμα που την ενθαρρύνει να συνεχίσει με περισσότερο ενδιαφέρον.
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνόδευαν ο Μέγας Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Στέφανος και ο Δευτερεύων των Διακόνων Ανδρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails