________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


6/28/2010

Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ JAMES BELUSHI ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ



Ρεπορτάζ - φωτό: Νικόλαος Μαγγίνας

Την ευχή του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου έλαβε ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός James Belushi με την οικογένειά του στο Φανάρι.

Ο γνωστός ηθοποιός προσκύνησε στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, αφού πρόκειται για Χριστιανό Ορθόδοξο πιστό Αλβανικής Καταγωγής, γεννημένο στο Σικάγο. Τα δε δύο του παιδιά έχουν βαπτιστεί από τον Αλβανικής καταγωγής Επίσκοπο Ηλία Κάτρε της Ορθόδοξης Αλβανικής Επισκοπής της Αμερικής, υπό την δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Ο δημοφιλής ηθοποιός ασπάστηκε θερμά και με συγκίνηση το χέρι του Πατριάρχου.



Αναχωρώντας από το Πατριαρχείο, έλεγε πόσο ξεχωριστή ημέρα ήταν γι’ αυτόν η συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη και ότι ήταν το πιό ευχάριστο και σημαντικό γεγονός στο ταξίδι του στην Ευρώπη.
Ο James Belushi έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά θεατρικά, κινηματογραφικά και τηλεοπτικά έργα. Αδελφός του ήταν ο επίσης γνωστός ηθοποιός John Belushi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails