________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/17/2010

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ


Ρεπορτάζ - φωτό: Νικόλαος Μαγγίνας

"Καρπούς" φαίνεται να έφεραν οι προσπάθειες που κατέβαλαν οι συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου, αφού σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες αναμένεται να φτάσει στην Κωνσταντινούπολη νωρίς το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου θα ταξιδέψει με ιδιωτική πτήση πιθανότατα από την Ιταλία στην οποία αυτή την ώρα μεταβαίνει οδικώς.

Το αεροσκάφος που θα τον μεταφέρει αναμένεται να προσγειωθεί περίπου στις 8 το πρωί και αμέσως ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου θα μεταβεί στην Πατριαρχική Μονή της Ζωοδόχου Πηγής όπου έχει προγραμματιστεί να τελεστεί το συλλείτουργο με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Το μεσημέρι θα παρατεθεί επίσημη τράπεζα στην Ιερά Μονή, ενώ το βράδυ ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα υποδεχθεί τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο στην Πατριαρχική κατοικία στα Θεραπειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails