________________________________________________________________________________________________________________________________________

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ / ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ / ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΑΝ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ / ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ
________________________________________________________________________________________________________________________________________


4/09/2009

Ο ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο.Α.Σ.Ε. ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ


Το μεσημέρι της Τρίτης 7 Απριλίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος δέχθηκε τον Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου Μάρκο Κυπριανού (φωτό) και συνεργάτες του. Στη συνέχεια ο Κύπριος Υπουργός παρακάθησε στην Πατριαρχική Τράπεζα.

Ο Γ. Γραμματέας Ο.Α.Σ.Ε στον Πατριάρχη

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε τον Πατριάρχη ο κ. Marc Perrin de Bricham- baut, Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (Ο.Α.Σ.Ε.).

Μετά την συνάντηση ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Α.Σ.Ε. δήλωσε:
Ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να υποβάλω τα σέβη μου στον Οικουμενικό Πατριάρχη και να έχουμε μια ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το έργο του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) αλλά και για τους ανησυχίες του Πατριάρχη για όσα συμβαίνουν στον κόσμο σήμερα καθώς επίσης μιλήσαμε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πατριαρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails